绿色软件下载
  1. 安卓
  2. 游戏
  3. iPhone
  4. 安卓ROM
  5. 刷机教程
  6. 专题
    就下载 > iPhone > 苹果应用 > 购物旅游

Schiphol Amsterdam Airport

Schiphol Amsterdam Airport

  1. 无广告
  1. 下载:1次
  2. 大小:20.9 MB
  3. 版本:4.0.0
    1. 分类:购物旅游
    2. 适用:2.1及以上
    3. 2015-05-11

  1. 标签:Schiphol Amsterdam Airport

应用截图

  1. 应用简介

  1. 简介:De officile Schiphol App met alle vluchten... Schiphol Amsterdam Airport
    应用说明
    De officile Schiphol App met alle vluchten en notificaties. Reis zonder stress.

    Dit is de officile applicatie van Amsterdam Airport Schiphol. Met deze applicatie kunt u alle (actuele) aankomende en vertrekkende vluchten bekijken. Van vandaag, gisteren en morgen. U kunt ook (push) notificaties ontvangen over statusverandering(en) van de door u geselecteerde vlucht(en). Samen met alle praktische Schiphol-reisinformatie biedt deze applicatie alles wat u nodig heeft om vanaf Schiphol zonder stress op reis te gaan.

    Vluchten
    In dit gedeelte kunt u alle vertrekkende en aankomende vluchten bekijken. Ook kunt u zoeken naar vluchten op basis van bestemming, vluchtnummer of luchtvaartmaatschappij.

    Mijn vluchten
    Als u een vlucht heeft gevonden kunt u deze makkelijk opslaan door de opslaan functie te gebruiken. De vlucht zal dan automatisch terug te vinden zijn in de “Mijn vluchten" sectie. Deze kunt u makkelijk benaderen door in het menu “Mijn vluchten” te selecteren. Ook zal uw eerstvolgende vlucht weergegeven worden wanneer u het scherm van rechts naar links veegt. Deze kunt u ook snel benaderen door op het icoon rechtsboven in de app te drukken. Ook krijgt u (push) notificaties als er iets verandert in de status van uw vlucht.

    Parkeren
    Wilt u dichtbij de terminal parkeren? Of wilt u voor een langere periode goedkoop parkeren?
    Reserveer dan alvast een parkeerplek op een van de parkeerterreinen van Schiphol.

    Winkelen
    Bekijk de laatste Special Offer aanbiedingen en reserveer eventueel vrijblijvend alvast het product van uw keuze.

    Plattegrond
    Op de plattegrond vindt u gedetailleerde informatie over de aankomst- en vertrekhallen en de lounges op Schiphol. U kunt zoeken op categorie of op een specifieke winkel, bar of restaurant. U kunt ook gewoon door het totaalaanbod heen bladeren om te zien wat Schiphol allemaal te bieden heeft.

    Verder kunt u in het nieuwe menu, dat te gebruiken is via de zijbalk aan de linkerkant of het menu icoon te drukken, de overige informatie vinden zoals informatie over bussen, treinen, bagage, faciliteiten, informatie op Schiphol en mijn profiel.

    Wij wensen u een prettig verblijf op Schiphol
  1. 立即下载

  1. 豌豆荚

评论

关于就下载 | 网站地图 | 下载帮助 | 联系我们 | 版权声明 | 友情链接

就下载是一个免费下载站,为用户提供快速安全绿色软件下载服务,努力打造最好的下载网站!©2014 就下载(www.9xz.net)